Lad festen begynde

Lad festen begynde

Nyt liv i lavloftet kælderrum

Under ombygningen i et stort nykøbt hus havde Lena Eriksens familie en udfordring med istandsættelsen af et ubrugt lavloftet kælderrum. Rummets loft var præget af synlige rør og ledninger samt uskønne bjælker. Det var vigtigt for familien at omdannelsen af det store rum skete uden at gå på kompromis med loftshøjden, da det eksisterende loft kun var to meter højt. Der var ikke meget plads til et typisk nedhængt loft.Clipso systemet formåede at forandre rummet til en funktionel og imødekommende lounge ved kun at bruge to centimeter til opbygningen af strækloftet.
Det unikke vævede stof hjalp til at gøre loftet visuelt højere og med en LED lysstribe installeret langs kanterne på bagsiden af akustikmaterialet, forstærkedes dette rummelige udtryk. Da der blev valgt et lysarmatur, som kan skifte farver, fik bygherren en ekstra mulighed for at skabe det ønskede atmosfære i rummet.Desuden blev lyset fra de små kældervinduer suppleret med et fire meter langt støjdæmpende vægprint med New York motiv belyst bagved fra med varmt hvidt lys, hvilket skabte dybde, dynamik og stærkt identitet i et ellers konventionel kælderlokale.

Lena siger: ”Mine teenagebørn har endeligt fået et sted i huset, hvor de kan mødes med venner og høre høj musik uden at genere resten af familien her i huset. Lyden i den nye lounge-stue er blevet fantastisk.”