Produktion og produkt udvikling

CLIPSO blev stiftet i 1997 i Frankrig. I dag består CLIPSO gruppen af afdelinger over hele verden: Frankrig, USA, Rusland, Indien og Storbritannien. Hovedkontoret i Frankrig fungerer som produktionsenhed, oplæring, logistikcenter, forsknings- og udviklingsafdeling med egne laboratorier samt som design- og administrationscenter. Den unikke materiale fås i 5,1 m brede baner og kan installeres i ét stort stykke. Det er muligt at lave store, perfekte overflader uden samlinger.

Rådgivning og markedsføring

Unik & Co ApS er autoriseret distributør og installatør af bæredygtige byggetekstiler og montage systemer udviklet og produceret af Clipso Ltd i Frankrig. Unik & Co ApS står for Clipso markedsføring på det danske marked, rådgivning i forbindelse med projekter, salg og endelig installation. Vi dækker kundens behov fra idé til færdig løsning, når der er tale om lofter, akustiske lofter, lyddæmpning, nedhængte loftsystemer, væg beklædninger, akustiske billeder og print på lofts- og vægoverflader.

Salg og installation

Vores installatører blev uddannet og autoriseret til Clipso installation i Frankrig. Installatørerne får al den nødvendige vejledning og er dermed parate til at udføre de mest krævende løsninger. Ved at vælge vores autoriserede installatører sikrer du en høj kvalitet, hurtig leveringstid og hurtig installation.