BEKLÆDNINGER TIL LOFT OG VÆG

NYHEDER

Akustiklofter med Clipso

Clipso akustiklofter er baseret på et revolutionerende materiale, som giver brede muligheder for lydforbedrende løsninger, der passer netop jeres byggeri. Ved at vælge Clipso får I en nem, hurtig og enkel løsning til en konkurrencedygtig pris. Her på siden kan du få overblik over de dokumenterede lyddæmpende lofter, som forbedrer det akustiske miljø.

Klasse A akustisk konstruktion

Kombination af mineraluld og Clipso beklædning giver den bedste lydabsorberende resultat. Med Clipso tekstilet får byggebranchen en fremragende akustik loft- og vægoverflade som løser akustiske udfordringer. Denne lofter er perfekt til rum, hvor støjniveauet er højest og hvor der findes store arealer af hårde overflader som beton, glas, fliser og sten, for eksempel i børnehaver, skolegange, legestuer, telefoncentraler, produktionsværksteder, kantiner, køkkener, cafémiljøer og mange andre steder.Se lydmålinger her.

Klasse B akustisk konstruktion

Denne løsning er skabt til de projekter, hvor kravet til støjdæmpningen er højt, men hvor loftshøjden ikke er særlig stor. Konstruktionens tykkelse svarer til et lag gips, men den giver en fejlfri glat overflade og en meget høj akustisk absorption. Systemet kan både bruges på vægge og lofter. Det er en foretrukken løsning til mødelokaler, store kontormiljøer, undervisningslokaler, institutioner, osv.
Se lydmålinger her

Klasse D akustisk konstruktion

Denne enkle konstruktion er oplagt at anvende i de rum, hvor lydniveauet ikke er særlig højt, men akustikken kræver en ekstra indsats. Som en alternativ til de ofte uønskede tunge gardiner, har man nu en mulighed for at bekæmpe rungen i lokalerne ved at installere akustisk stof enten på loft eller vægge. Det er en optimal løsning for små og store kontorer, private boliger samt badeværelser.Se lydmålinger her