Café Bodega, Nørrebro

Café Bodega, Nørrebro

Akustikloft med indbygget lys i et travlt cafémiljø

Michael, caféens medejer: ”Akustikken var så dårlig at vi selv forsøgte at rette den med nogle æggebakker og hængende stykke stof, dog uden stor effekt. Vi var interesserede i at få præsenteret en færdig løsning, så vi kunne tage stilling til den og bestemme os forholdsvist hurtigt. Når man ikke har tid til at undersøge markedet, er det rart at der er nogen, der kan komme med et klart tilbud. Det sparede os mange timers arbejde. Projektforløbet med Clipso var håndgribeligt og kommunikationen var helt i top.”

Clipso´s specialister har hjulpet med at vælge den rette belysning for at skabe en god lysfordeling over lokalet. Der ligger LED lys langs kanten af konstruktionen og reflekteres fra loftnicher i caféen.

”Allerede den første fredag efter installationen, da jeg talte med gæsterne i caféen, blev jeg positivt overrasket over en kæmpe forskel i lydkvaliteten.Nu fungerer arbejdsdagen som den skal. Man kan uden anstrengelser tage imod bestillinger, stressniveauet er faldet og tjenerne er ikke påvirkede af støj mere. Men det vigtigste er, at vores gæster også meget nemmere kan høre hinanden. Integreret lys bag den translucente overflade i et stilrent design skabte en fin stemning og gav os muligheden for at ændre lysstyrken og farverne efter behov. Udseende og atmosfære betyder jo rigtig meget for en café!”