BEKLÆDNINGER TIL LOFT OG VÆG

NYHEDER

CERTIFICEREDE PRODUKTER

CLIPSO dokumenterer produkternes overholdelse af miljø- og sikkerhedskrav ved hjælp af en række certificeringer, hvor produkterne udsættes for forsøg og tests af franske og internationale organisationer. Herunder ses vores mærkninger.

ISO 9001 Certificat
I 2010 blev CLIPSO certificeret grundet sin vedvarende udvikling af sin service. Kvalitetsmærket dækker design, fremstilling og markedsføring af innovative stræktekstiler til loft og væg til bygningsindustrien.

  A+ Mærkning
CLIPSO er en af de første virksomheder indenfor teknisk beklædning, som opnåede A+ mærket på grundlag af materialebrug og totale emmisioner. Bedre mærkning er ikke mulig! Mærket indeholder information om niveauet af flygtige  organiske forbindelser (VOC’s) afgasset af CLIPSO’s beklædninger og er et krav fra 1. januar 2012 i Frankrig, i henhold til dekret nr. 2011-321.
CE Standard
Fra oktober 2007 har det været obligatorisk med CE mærkning af loftsprodukter i offentlige og private rum indenfor EU, hvilket CLIPSO selvfølgelig lever op til.
Øko-Tex Standard 100
CLIPSO’s produkter er blevet testet for skadelige stoffer og har opnået Oeko-Tex Standard 100, som er et af verdens fremmeste stempler indenfor tekstiler. Dit gode og sunde indeklima er hermed garanteret.
Sanitized
CLIPSO er gået I samarbejde med Sanitized, som er verdensførende i beskyttende overflader til tekstiler. Takket være Sanitized-behandlingen er overfladen 705 AB beskyttet mod mikroorganismer og meldug-svampe.
OMI
Dette mærke gives til produkter, som med succes passerer brandforsøg med brændbarhed og giftig røgudvikling. OMI certifikatet er lavet til handels-og fiskeriskibe.