BEKLÆDNINGER TIL LOFT OG VÆG

NYHEDER

Nyheder

Bygningsfællesskab for SOSU og VUC på godsbanearealet i Aalborg er snart klar til undervisning
20 Oktober 2014
Bygningsfællesskab for SOSU og VUC på godsbanearealet i Aalborg montagehttp://www.clipso.dk/clipso-referencer/bygningsfaellesskab-for-sosu-og-vuc-pa-godsbanearealet-i-aalborg/
Læs mere...
Sådan bliver tekstiler en del af arkitekturen
12 Februar 2014
Ved at blande tekstiler med mere traditionelle byggematerialer kan man opnå gevinster for bæredygtigheden og trivslen, men det kræver, at arkitekter får bedre kendskab til avancerede tekstiler som f.eks. vævede metalstrukturer, coated polymervæv og tekstile membraner, og at de begynder at bruge dem. Ny ph.d. afhandling giver et bud på hvordan. herLæs mere på DTU hjemmeside her

 

 

 

 

 
Læs mere...
Med endnu en færdig projekt i Hjørring blev vi virkelig landsdækkende!
25 Januar 2014
Clipso hold har installeret flere flotte projekter over hele landet.

Se mere om restaurant i Hjørring rådhus bygning Mongolian Barbecue her

IMG_1509
Læs mere...
Innovationfabrikken er nominiret til Den Danske Lyspris 2013
11 November 2013


 

Mere om det læs på : http://www.centerforlys.dkInnovationsfabrikken i Kolding er nomineret til Den Danske Lyspris 2013

Det særlige Clipso-loft, opsat som et markant relief af lydregulerende og lysreflekterende trekanter, er utvivlsomt grunden til, at Innovationsfabrikken er nomineret sig til årets lyspris. Loftet hjælper med at definere det centrale område kaldet Møblet, der indeholder auditorier, åbne studieflader, amfiteater og aflukkede podier til gruppearbejde.

 

Trekanterne har indbygget LED-lys i kanterne, som udnytter den hvide stofdug som reflektor. I auditorierne findes spots integreret i tekstildugen.  Alle underkonstruktioner, selve loftsoverfladen og lysarmaturerne er monteret på stedet af Clipso Danmarks egne montører. I planlægningen har vores rådgivere og montører arbejdet tæt sammen med projektets arkitekter, schmidt hammer lassen architects.
Læs mere...
Tak til alle som kom forbi til Build ING GREEN 2012 i Forum
23 Oktober 2012

Building Green 2012


 Interessen var stor, da Clipso tekstilerne blev fremvist på Build ING Green 2012 i Forum. Standen selv var selvfølgelig opbygget af vores bæredygtige, PVC-fri tekstiler og vi havde suppleret med innovative designs af møbler og kæmpelamper i translucente tekstiler, belyst indefra med farvestyret LED lys. For at vise mulighederne for sammenkædning af akustikhensyn og rumlig udsmykning, var der printet Clipso-logo på tekstilet samt udarbejdet et integreret kunstværk, designet af vores in-house arkitekt Natallia Sørensen.

Mange blev draget af legen med tekstilerne, som samtidig fint viser deres holdbarhed og styrke. Normalt bruges vores mikroperforerede stræktekstiler som akustiklofter, men som det ses, giver produktet mange designmuligheder i dit arbejde med den gode lyd, såvel i loft som i akustiske billeder, vægge, lamper og møbler – eller blandinger mellem disse!

Tak til alle, der var forbi standen og tillykke til dem, der vandt fransk vin, æblemost eller Vitel-vand!


 

 

 

 

 

 

 

 

 
Læs mere...
Clipso loft på Innovationsfabrikken i Kolding
17 August 2012


Clipso lofter på Innovationsfabrikken, IBCs nye uddannelsescenter i Kolding, er færdigbyggede i uge 35!

For mere info se vores referencer http://www.clipso.dk/clipso-referencer/innovation-fabrikken/
Læs mere...
Side 1 af 2